Bir telefon devi daha Türkiye’de üretime başlıyor!

Nothing Türkiye’de Üretime Başlıyor

Akıllı telefon dünyasının dikkat çeken isimlerinden Nothing, üretimlerini Türkiye’ye taşımaya karar verdi. Evofone iş birliğiyle Türkiye’de üretime başlayacağını duyuran şirket, İstanbul’da fabrika kurmayı planlıyor.

Nothing, Üçüncü Üretim Üssü Olarak Türkiye’yi Seçti

Nothing, Türkiye’de üretime başlıyor. Evofone iş birliğiyle İstanbul Tuzla’da kurulacak fabrika, şirketin Çin ve Hindistan’dan sonraki üçüncü üretim yeri olacak. Nothing Marka Direktörü İrfan Öztürk’ün yaptığı paylaşıma göre Evofone, Nothing ile cep telefonlarının üretimine başlayacak.

İstanbul Tuzla’daki fabrikada istihdam edilmek üzere personel arayışı da başlamış durumda. Öztürk’ün paylaşımında üretim mühendisi, test mühendisi, ekipman kontrol ve bakım mühendisi, kalite mühendisi, süreç mühendisi, üretim teknisyeni gibi pozisyonlarda alım yapılacağı belirtildi.

Google Fotoğraflar Özeti Yayınlandı! 2024’te Neler Çektiniz?

Google Fotoğraflar Recap 2024 özelliği yayınlandı. Buna göre Fotoğraflar üzerinden özetlerinize bakabilirsiniz.

Nothing’in Türkiye’de üretime başlaması, hem şirket hem de Türkiye ekonomisi için önemli bir gelişmedir. Bu sayede markanın Türkiye’deki pazar payını artırması ve daha rekabetçi fiyatlarla ürün sunması bekleniyor. Ayrıca bu gelişme, Türkiye’de istihdamın artmasına da katkı sağlayacak.

Tabii ülkemizde cep telefonu mu yoksa Nothing markalı aksesuarların mı üretileceği belirsiz. Ayrıca Nothing tarafından kontrol edilen CMF markasının da ülkemizde montajı yapılabilir. Bilmeyenler için CMF, nispeten daha ucuz fiyatlı teknolojiler sunuyor.

Öte yandan Nothing’in bir süredir üç model üzerinde çalıştığı belirtiliyor. Sızan bilgilere göre, bu cihazlar arasında Nothing Phone (3) ve daha gelişmiş bir versiyon olan Nothing Phone (3) Pro bulunuyor.

Related Posts

2032’de Ay’a asteroit çarpabilir

Dünya bu kez ucuz atlattı, ama Ay için aynı şeyi söylemek zor. Astronomlar, bu yılın başında keşfedilen 2024 YR4 adlı asteroitin, 2032 yılında Dünya’ya çarpma ihtimali olabileceğini duyurmuştu. Yaklaşık 53 ila 67 metre çapında olan bu göktaşı, bir şehri haritadan silebilecek güçte. Neyse ki daha sonra yapılan detaylı gözlemler, bu ihtimalin en fazla yüzde 3 olduğunu ve şu an için Dünya’nın herhangi bir tehdit altında olmadığını ortaya koydu.

Kanser hücrelerini yok eden nanoteknoloji!

Uzmanlar, nanorobotların klinik uygulamalara geçişi için daha fazla araştırmaya ihtiyaç olduğunu vurguladı. Prof. Dr. Nie, “Toksisite ve uzun vadeli etkiler konusunda daha fazla veri toplanmalı” derken, Prof. Dr. Gao, teknolojinin maliyet etkinliğini …

Apple, eleştirilen iOS 26’nın tasarımını güncelledi

Tasarımsal olarak cam estetiğini benimsemeyi tercih eden Apple, iOS 26 ile telefondaki bazı bölümlerin görünmediğine yönelik eleştirilmişti.

Yaklaşık 400 metre uzunluğunda, potansiyel olarak tehlikeli bir asteroit Dünya’ya yaklaşıyor

NASA’nın “potansiyel olarak tehlikeli” kategorisinde değerlendirdiği 393 metre çapındaki 2003 AY2 adlı dev asteroit, 22 Haziran Pazar günü Dünya’nın yakınından geçecek. Uzmanlara göre çarpma riski yok ancak bu tür geçişler, uzay tehditlerine karşı dikkatle takip ediliyor.

Herkesin indirdiği bu uygulama beyninizi günden güne yavaşlatıyor

ABD’de yapılan yeni bir araştırma, yapay zeka kullanımının öğrenme, düşünme ve hatırlama becerileri üzerinde olumsuz etkiler yarattığını ortaya koydu.

TikTok fenomen hesapları teker teker kapatıyor

TikTok’ta bazı influencer’ların, reçeteli zayıflama ilaçlarını tanıtarak takipçilerine bu ürünlerin satıldığı çevrim içi eczanelere yönlendirdiği tespit edildi. LADbible’ın araştırmasına göre, Wegovy, Ozempic ve Mounjaro gibi GLP-1 türevi ilaçlar …